• KİRALIK POMPA

    Yatayda 300 metreye,Dikeyde 150 metreye kadar,
    SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE BETON DÖKÜLÜR!

1986’dan beri güvenli yapılar inşa etmek için çalışıyoruz
Ferhatpaşa Mah. Seyit Nizam Cad. 51. Sk. No:26 Ataşehir/İSTANBUL

KİRALIK POMPA

Birbirinden farklı desen ve renk seçenekleriyle size özel konseptler yaratıyoruz. Çevre faktörlerini dikkate alarak tercih ettiğiniz desen ve rengi zemine ve duvara uyguluyoruz.
Konu Betonsa, siz rahatınıza bakın BETON BİZİM İŞİMİZ!

İnsan gücüyle teknolojiyi bir araya getirerek ulaşılması zor yerlere beton döküyoruz!

Endüstryel zemin, saha ve baskı beton uygulamaları konusunda UZMAN olan kadromuz Türkiye nin her yerinde

Yatayda 300 Metreye,

Dikeyde 150 Metreye kadar,

SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE

BETON DÖKÜLÜR!

ENDÜSTRİYEL ZEMİN

Endüstriyel Zemin, kaplaması aşınmış çukurlaşmış,zedelenmiş beton zemn yüzeylerini; parlak ve pürüzsüz bir hale getiren derzsiz bir zemin kaplama ürünüdür.
ENDÜSTRİYEL ZEMİN KAPLAMA BİZİM İŞİMİZ!
Taş Endüstriyel Yapı tam 30 yıldır kimyasal maddelerin etkisine dayanıklı, temizlenmesi kolay, endüstriyel zemin uyguluyor. Kimyasal nitelikli bu kaplama ile zeminler hızı, dayanıklı, aşınmalara karşı mukavemetli olarak zengin renk alternatifleri ile hazırlanmaktadır.

BASKI BETON

Birbirinden farklı desen ve renk seçenekleriyle size özel konseptler yaratıyoruz.Çevre faktörlerini dikkate alarak tercih ettiğiniz desen ve rengi zemine ve duvara uyguluyoruz.
Baskı Betonda Size Özel Görsellik, HAYALLERİNİZİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRÜYORUZ!

YOL & SAHA BETON

Birbirinden farklı desen ve renk seçenekleriyle size özel konseptler yaratıyoruz.Çevre faktörlerini dikkate alarak tercih ettiğiniz desen ve rengi zemine ve duvara uyguluyoruz.
SAĞLAM MI? KALİTELİ Mİ? UZUN ÖMÜRLÜ MÜ? DAYANIKLI MI? UCUZ MU? PAHALI MI? ÇEVREYE UYUMLU MU? KULLANIŞLI MI? Sorularınıza sağlam Zemin bulmanız için TAŞ ENDÜSTRİYEL YAPI ya gelin!

GÜÇLÜ & GÜVENİLİR & KALİTELİ

Müşteri memnuniyeti önceliğimizdir.

30. YILINDA TAŞ BETON

Firmamız 30 yılı aşkın bir süredir endüstriyel zemin uygulama alanında faaliyet göstermektedir. Kurulduğu günden bugüne dek özellikle endüstriyel zemin kaplamalarında uzmanlaşmış olup bu alanda ülkemizin sayılı kuruluşlarından birisi olmayı başarmıştır.
Bu başarımızın sırrı uzman ekip, kaliteli hizmettir. Taş Endüstriyel Yapı olarak Türkiye genelinde 2000000 m2 yi aşkın referansa sahibiz.
Amacımız siz değerli müşterilerimize kaliteli ve güvenilir zemine uygun hizmet vermektir.
Şirket olarak çok geniş ekip ve ekipmanlara sahip olduğumuz için aynı anda birçok ayrı şantiyede hizmet vermekteyiz. Bu güne kadar ülkemizin saygın kuruluşlarından bir çoğu zemin kaplama konusunda Taş Endüstriyel Yapı’dan destek almaktadır. Taş Endüstriyel Yapı, teknolojinin bütün yeniliklerinden faydalanmakta olup uygulamalarına bunu başarıyla yansıtmaktadır.

BİZE ULAŞIN

Projelerimiz hakkında daha fazla bilgi alıp bizimle ilgili detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Sizinle tanışmak, yeni ve başarılı deneyimler elde etmek için iletişime geçin!